Shows Maddox

 

 
09-07-2018
 
Gisteren een gezellige, warme dag gehad bij de Cane Corso dagen in Genk. We deden met Maddox mee in de Tussenklasse teven. Ze werd 1e met een uitmuntend 🎉🎈😆 De keurmeester vond haar een teef om van te dromen 😊 Een beter compliment konden we niet krijgen ☺ Maar we waren het helemaal met hem eens en gelukkig is deze droom werkelijkheid en geen bedrog 😉 Ons meisje heeft zich als een dame gedragen en heeft ons weer trotse baasjes gemaakt.
 

 
05-03-2018
 
Vandaag weer een enorm gezellige dag gehad op de JHVD van de Cccn in Kerkwijk. Trots op Maddox die het vandaag weer super gedaan heeft. Ze werd 1e met een uitmuntend in haar klasse en kreeg een prachtig keurrapport.
♥ mijn zwarte beertje 😘. 
 
 
 
 

 

19-03-2018

 

Gisteren voor de 1e x met Maddox mee gedaan met de Jonge honden en Veteranendag B.C.C C. 2018. Erg benieuwd hoe onze dame het zou gaan doen. Natuurlijk hadden we van te voren al wat geoefend bij de ringtraining KC Weert, daar stonden we eigenlijk best wel versteld van ons dametje, ze vond al die aandacht best leuk en ze bleef prachtig staan. Toch de show-genen van papa Vin? Ze deed het gisteren super voor de 1e x. We zijn ontzettend blij en trots op haar. Ze werd 3e, maar voor ons was en is ze DE nr.1 😘