Maddox x Bartje 2023

Pups verwacht begin april van:

Cane Di Casa Firza (Maddox) en Baceno Forza del Cavallo Nero (Bartje). Beide honden zijn in het bezit van een stamboom, de combinatie van deze honden is uiterst zorgvuldig gekozen.

Wij verwachten dat de pups begin april geboren gaan worden. Uiteraard ben je als toekomstig pup eigenaar welkom om de pups te komen knuffelen en te zien opgroeien.

Beide honden hebben een sociaal en stabiel karakter. De a.s. papa en mama zijn officieel getest op HD en ED via de Raad van Beheer en op DSRA. Wij fokken kleinschalig en hebben dan ook niet meer dan 1 nest per jaar. Alle honden leven bij ons in huis en niet in kennels. Ook de pups zullen in huis met ons en de andere honden opgroeien. Zo zijn ze bij het verlaten van het nest al aardig gewend aan het leven in huis met ons en met andere honden. Zindelijkheidstraining en leren lopen aan het riempje hoort er ook bij en natuurlijk socialiseren op straat en af en toe een ritje in de auto. Wij zijn aangesloten bij de Cane Corso club Nederland en in België en fokken volgens hun regels. De pups krijgen allemaal een stamboom van de RVB + DNA + Paspoort, ze krijgen uiteraard op tijd hun ontworming en enting. Vanaf 8 weken mogen de pups het nest verlaten. Wij zijn erg begaan met de pups en met de mensen waar de pups terechtkomen. Wij willen onze pupkopers dan ook graag begeleiden en helpen met de opvoeding waar we kunnen, ook voor vragen zijn we altijd beschikbaar. Zelf ben ik Kynologisch instructeur en geef les bij KC Weert en heb ik kennis van zaken en Ilse heeft haar eigen trimsalon en ook veel kennis in huis. Inmiddels zijn we alweer 15 jaar bezig met dit prachtige ras, waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Mocht u interesse hebben in een pup van Maddox en Bartje dan bent u altijd welkom. U kunt ons bereiken canedicasa@hotmail.com of op 06-53745677/0615615757 appen mag ook). Voor meer foto’s kunt u uiteraard ook op onze website terecht; canedicasa.com