Gypsy x Gino

Deze zomer verwachten wij pups van Gypsy x Gino. Dit is het derde nestje van Gypsy en zal ook tevens haar laatste nestje zijn. Hierna mag ze lekker met pensioen en gaan genieten van haar dochter Maddox en kleindochter Mellow. Gypsy is een sterke, atletische teef, grijs (blauw) van kleur. Gypsy is een echte Cane Corso in alles. Ze is lomp, waaks, kan soms een beetje terughoudend zijn. Maar als het goed is kan het niet meer stuk bij haar. Ze zal je al haar speeltjes laten zien en je uitnodigen tot een spelletje. Daarna zal ze uren met je willen knuffelen. Maar als er gewerkt (gewaakt) moet worden, dan laat ze alles vallen. Ze heeft bij ons 2 nestjes gehad en hieruit zijn mooie en gezonde pups geboren, pups die we tot op de dag van vandaag nog allemaal blijven volgen. Gelukkig zijn alle pups bij super baasjes terecht gekomen en we hopen die nu ook weer te vinden voor de pups van Gino en Gypsy.

Gino is een mooie, gezonde sterke, jonge reu met een heerlijk karakter. Lekker lomp zoals bijna alle Cane Corso’s, maar het hart op de juiste plek. Altijd zin in een spelletje, maar ook heerlijk relaxed op zijn tijd. Met Gino denken wij dat we een mooie match hebben met Gypsy en dat er mooie, gezonde pups geboren gaan worden deze zomer. We verwachten de pups eind juli begin augustus.

Wil je ook een pup uit deze combinatie? We werken met een wachtlijst en willen graag van te voren kennis met je maken. De inschrijving voor dit nestje loopt al. Heb je interesse wacht dan niet te lang om teleurstellingen te voorkomen. Je kunt ons bereiken via canedicasa@hotmail.com