Gypsy x Bartje 2019

 

Op 25-01-2021 zijn de pups geboren, er zijn geen pups meer beschikbaar.

Klik op de foto om het hele verloop te lezen van Dekking/dracht en geboorte

Dracht en geboorte pups Gypsy x Bartje 2021

Gypsy Di Casa v.d. Schravelt X Baceno Forza del Cavallo Nero (Bartje) 

Beide honden hebben een sociaal en stabiel karakter. De a.s. papa en mama zijn officieel getest op HD en ED via de Raad van Beheer. Wij fokken kleinschalig en hebben dan ook niet meer dan 1 nest per jaar. Alle honden leven bij ons in huis en niet in kennels. Ook de pups zullen in huis met ons en de andere honden opgroeien. Zo zijn ze bij het verlaten van het nest al aardig gewend aan het leven in huis met ons en met andere honden. Zindelijkheidstraining en leren lopen aan het riempje hoort er ook bij en natuurlijk socialiseren op straat en af en toe een ritje in de auto. Wij zijn aangesloten bij de Cane Corso club Nederland en in België en fokken volgens hun regels. De pups krijgen allemaal een stamboom van de RVB + DNA + Paspoort, ze krijgen uiteraard op tijd hun ontworming en enting. Vanaf 8 weken mogen de pups het nest verlaten. Wij zijn erg begaan met de pups en met de mensen waar de pups terechtkomen. Wij willen onze pupkopers dan ook graag begeleiden en helpen met de opvoeding waar we kunnen, ook voor vragen zijn we altijd beschikbaar. Zelf ben ik Kynologisch instructeur en geef les bij KC Weert en heb ik kennis van zaken. Inmiddels zijn we alweer 11 jaar bezig met dit prachtige ras, waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Mocht u interesse hebben in een pup van Gypsy en Bartje dan bent u altijd welkom. U kunt ons bereiken canedicasa@hotmail.com of op 06-53745677/0615615757 (na 17.00 uur, appen mag ook). Voor meer foto’s kunt u uiteraard ook op onze website terecht; canedicasa.com

Uiteraard ben je als toekomstig pup eigenaar elke week (vanaf dat de pups 2 weken oud zijn) welkom om de pups te komen knuffelen en te zien opgroeien.

Bartje is een prachtige reu, we hebben hem al eerder ingezet voor onze kennel. Hij heeft vorig jaar een prachtig nestje op de wereld gezet met de dochter van Maddox. Uit deze combi hebben wij zelf een teefje aangehouden, Mellow. Omdat we super tevreden zijn over deze nakomelingen, wilde we eigenlijk heel graag nog een keer Bartje inzetten. Maar dan in combinatie met Gypsy. Wij verwachten uit deze combi ook prachtige, stabiele en ras typische, gezonde pups.

Gypsy Di Casa v.d. Schravelt:

Bartje (Baceno)

Dochter van Gypsy, Cane Di Casa Firza (Maddox)

Cane Di Casa Destiny (Mellow)