Nieuws

 

 

19-05-2024

Het is alweer lang geleden dat ik de site bijgewerkt heb. Maar we zijn weer up to date. Jellybean heeft inmiddels ook haar eigen pagina gekregen. Zeer binnenkort gaan we haar HD en ED bekijken en hopen we begin volgend jaar weer op een nestje met haar en een mooie gezonden reu. De reu hebben we al op het oog, maar natuurlijk moet ook allen matchen met deze 2. Daar hebben we gelukkig nog ruim de tijd voor, om dat allemaal te gaan onderzoeken. Tegen de tijd dat Jellybean helemaal goedgekeurd is en de match met de reu ook klopt. Gaan we uiteraard dit hier bekend maken. Mocht u nu al interesse hebben in een pup van Jellybean voor begin volgend jaar, dan mag u altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

04-04-2023

Alle pups zijn besproken.

Afgelopen nacht is Maddox bevallen van 8 pups, waarvan 1 teefje en 7 reutjes. Het was een lange nacht, maar wel een mooie. Maddox heeft het rustig aan gedaan en alles ging super goed. Ze heeft al eerder laten zien, dat ze een supermama is. Nu lekker alles schoonmaken en dan even bijkomen en genieten. 

25-02-2023

YES, eindelijk. Maddox is zwanger ❤️, Bartje heeft het weer geflikt Wat hebben we er lang naar uitgekeken. Dit maakt alle pech van de afgelopen jaren weer in 1 keer goed. Superblij zijn we met zijn allen. Maddox was al blij vanaf de 1e dekking, die wist het natuurlijk allang , ze heeft ook wel al wat door laten schemeren, maar dat hebben we fijn genegeerd, bang voor weer een teleurstelling. Maar heel goed nieuws, we kunnen beginnen met de voorpret.
Heb je interesse in een pup van Maddox en Bartje, stuur dan even een mail (canedicasa@hotmail.com) of bel/app naar       06-53745677

 

31-01-2023

Het is een tijdje stil geweest in huize Cane Di Casa, we hadden het 1 en het ander te verwerken waardoor ook het fokgebeuren even helemaal stil lag. Maar we hebben nieuws. De dames zijn allemaal loops en we wilde heel graag nog 1 poging wagen met Maddox. En wel met Maddox en Bartje een 2e keer. Dit omdat dit stel ons al een heel mooi nestje gegeven hebben. We weten dat hier gewoon hele mooie en gezonde pups uit komen. Het levende bewijs loopt hier ook rond. Dochter Mellow. En omdat Maddox een supermama was, hopen we dat dit weer een geslaagde dekking was, die vandaag plaatsgevonden heeft. Over een paar weken weten we het zeker, bij de echo. Mocht je interesse hebben in een pup van dit prachtstel, mail of bel dan voor meer info: canedicasa@hotmail.com of 0653745677

22-06-2022

17-12-2012 / 22-06-2022

Vojka,

Gisteren hebben we slecht nieuws gekregen. Het ging al een tijdje niet geweldig met je en de laatste tijd ging het ineens heel snel. Je liep wat mank, maar je was ook niet meer piepjong en heel soepel was het allemaal niet meer. We dachten dat het je artrose was, de pijnstillers deden hun werk niet meer naar behoren en je poot werd ineens dik. Het lopen ging steeds moeizamer. Maar je klaagde nooit, altijd was je blij. Knuffelen en eten bleef je gewoon doen. Maar we vertrouwde het niet en zijn gisteren naar de dierenarts gegaan. Daar hebben ze een foto van je dikke poot gemaakt. Pas toen, in bijna 10 jaar tijd schreeuwde je het uit van de pijn. Een schreeuw die door merg en been ging. De foto was slecht nieuws en al snel werd duidelijk waar je pijn en dikke poot vandaan kwam. Je had een bottumor. Het enigste wat we nu nog voor je konden doen, was je laten gaan. Dat is wat we vanmorgen hebben gedaan. Thuis met zijn allen afscheid van je genomen.
Erg heftig, in korte tijd de 2e waar we plots afscheid van hebben moeten nemen. Wat doet dat pijn. Jij was Jan zijn beste maatje. Jullie konden lezen en schrijven met elkaar. Jullie voelde elkaar zo goed aan, zo’n mooi duo. We missen je nu al ontzettend, het voelt leeg. Het zal tijd nodig hebben. Ik zal nooit meer de dag vergeten dat je vanuit Servië bij ons kwam. We hebben veel meegemaakt samen. Leuke dingen, maar ook minder leuke dingen. Het afgelopen jaar was je weer close met Gypsy, jullie hadden de strijdbijl begraven. Wat was het fijn dat jullie weer samen waren, dat heeft ons goed gedaan. Gypsy heeft ook afscheid van je genomen en gaat jou ook enorm missen net als wij jou allemaal gaan missen.
Vojka, de liefste en meest zachtaardige CC dat is wat jij was. We zijn blij dat wij jou in ons leven gehad hebben en zullen je nooit vergeten. Je zit diep in ons hart. Love u forever.
Dikke knuffel van ons allemaal, ik weet zeker dat Dusty, Enza, Zhino en Vin jou verwelkomt hebben. Fijne gedachten dat jullie weer samen zijn………..

Liefs, van ons allen,

Rust zacht lieve Vojka.

 

22-11-2021

 

Het is even rustig geweest in huize Cane Di Casa. Maar hier zijn we weer. We hebben voor begin 2022 een nestje in de planning. Hopelijk gaat het deze keer allemaal lukken. Met welke dame en heer is nog even een verassing. Zodra we meer nieuws hebben, kunnen jullie dat hier uiteraard lezen.

 

20-09-2021

Slecht nieuws,

Wij vonden dat Maddox niet echt veel dikker begon te worden en dat zou nu toch echt wel tijd gaan worden. Je bent steeds zo naar die buik aan het kijken, dat je het op een gegeven moment ook niet meer ziet. Daarom hebben we vanavond voor de zekerheid toch nog een echo laten maken, om die onzekerheid weg te nemen. Nou was niet niet voor niks, die twijfel. Want waren er 2 weken geleden nog hele kleine vruchtjes te zien… Die zijn er nu niet meer. Ze zijn geabsorbeerd. Dus helaas heel slecht nieuws, geen pups meer dit jaar. Blijkbaar heeft de natuur andere plannen

 

en hebben wij daar niks over te zeggen….. We gaan dit even rustig verwerken en dan kijken we verder.

Oktober 2021 verwachten wij pups van Cane Di Casa Firza (Maddox) x Amico Speciale Dante

Voor meer info, kun je contact met ons opnemen via 06-53745677 (na 17.00 uur) of canedicasa@hotmail.com

 

05-08-2021

Afgelopen week is Maddox gedekt door Dante. Deze verliepen vlot en volgen het boekje. Nu duimen tot de echo. Nog even spannend!

 

 

19-01-2021

Met Gypsy gaat het super goed. Ze begint nu echt op een klein olifantje te lijken maar ze is blij en uiteraard nog steeds hongerig en rust nu wat meer. Maar das ook niet heel raar, omdat we nu ook weten dat er volop pupjes aanwezig zijn in haar buikje. We hebben vandaag een foto laten maken, om te zien wat we ongeveer kunnen verwachten. Andere jaren eigenlijk niet meer gedaan, maar omdat de laatste x Maddox ons zo verrast had met nog een paar nakomertjes wilde we deze keer niet voor verrassingen komen te staan. We hebben er heel wat kunnen tellen, we denken er tussen de 8 en 10 te kunnen zien. Dus dat wordt weer een gezellige boel de pupkamer is inmiddels ook weer helemaal klaar. Nu gaat het echt spannend worden

 

 

11-01-2021

47e dag na dekking. Buikje begint nu serieuzere vormen aan te nemen. We merken dat Gypsy ook de ongemakken begint te merken van haar dikker wordende buik. Als ze ergens op wil springen, dan gaat dat toch niet meer zo flexibel en soepel dan normaal . Ze is nog steeds een blij meisje en de honger is ook nog altijd aanwezig. Ook al wordt, ze genoeg bijgevoerd (vinden wij tenminste) waarschijnlijk denkt Gypsy daar anders over . Gisteren zijn de laatste mensen kennis komen maken, die nog een plekje op de wachtlijst wilden. De lijst is nu dan ook zo goed als vol zo ver als we dat in kunnen schatten natuurlijk. Nu de komende 2 weekenden nog even rust in de tent, zodat we alles relaxed voor kunnen bereiden. Het is straks tenslotte weer 8 weken lang drukte alom. Maar we hebben er ontzettend veel zin in .
Hier natuurlijk weer een foto. Gypsy ging er echt even mooi bij liggen, om trots haar buik te showen. Heb het maar even netjes gemaakt met een smiley

Week 6 van Gypsy’s dracht,
Weer 1 week verder, Gypsy’s buikje begint nu wel echt dikker te worden. Ook haar tepels worden groter en de haartjes op haar buik verdwijnen. Ze voelt zich goed, ze is blij en fit . Ze heeft alleen wel een onverzadigbare honger. Ze pakt en steelt alles, als je niet oplet . Gypsy vind ook eigenlijk wel dat ze nu extra lekkere dingen mag‍. Als ze haar brokjes eet en ziet dat de katten geitenmelk krijgen, dan eist ze ook wat melk als extraatje bij haar brokjes. Ze hoeft maar in de gaten te hebben dat er weer ergens wat te halen is en ze is er als de kippen bij, met een paar grote hongerige ogen kijkt ze je dan bedelend aan. Arm kind . We zijn de afgelopen week dan ook begonnen met bijvoeren. Daar is ze volgens mij wel blij mee. Ze ligt graag met haar buikje voor de kachel, lekker warm houden dat buikje.

06-01-2021

Voor degene die het leuk vind om de dracht van Gypsy te volgen, zal ik hier ook elke week een update plaatsen over het verloop van haar dracht. Hieronder het verhaal van vorige week (week 5)
Hoi allemaal,
Hier weer even een update.
Gypsy heeft vorige week nog een pret-echo gehad . Helaas zijn we vergeten om hiervoor foto’s vast te leggen, stom hè. Ja ik weet er alles van. Maar je kent het wel, druk aan kletsen en weer al dat wonderlijks daarbinnen aan het bekijken en dan helemaal vergeten om dat vast te leggen. Sorry daarvoor. We hebben wel al heel wat pups in wording gezien. Echt tellen is altijd lastig, omdat er pups achter elkaar kunnen liggen. Meestal als de dierenarts ons vertelde hoeveel er in zaten, dan konden we dat achteraf meestal x 2 doen. Gypsy’s buikje begint nu langzaam aan te groeien. Vanaf nu zal het hard gaan. Nu zie je net een buikje, maar ook die buik zal nu met de week in omvang gaan verdubbelen. Ik heb geprobeerd een foto te maken. Zal ik de komende weken ook doen, dan kunnen we deze vergelijken. De voorbereidingen hier zijn nu ook begonnen. Alles weer inventariseren en kijken wat we nog in huis moeten halen. Nog een paar weken en dan is het alweer zo ver

 

 

 

20-07-2020

Yes, Gypsy is zwanger vandaag de echo laten maken. Beste Kerstkadeau ever
Over een paar weken weer pupjes bij Cane Di Casa ❤️

20-07-2020

Nou blijkbaar is dit jaar, niet ons jaar ( maar voor zo velen niet).Vandaag de echo met Maddox en ook Maddox is leeg. Das dus echt vet balen en niet verwacht. Zo rot om weer iedereen teleur te moeten stellen. En ja het is de natuur, die doet zijn eigen ding. Maar dat we Gypsy nu al met pensioen gestuurd hebben, voelt nu niet meer helemaal terecht. Toen Maddox loops was, is Gypsy voor het eerst ever schijnzwanger geworden. Dat vond ik echt super sneu. Of dat ze daarmee aan wilde aangeven, dat ze het toch eigenlijk nog wel heel graag zou willen. Dus we zijn aan het overwegen om het met haar toch nog een keertje te proberen later dit jaar…. Nu eerst dit weer even verwerken

 

11-01-2008 – 20-08-2020

Lieve Zhino, vandaag hebben we onverwachts afscheid van je moeten nemen. Je had een prachtige leeftijd, al 12,5 jaar oud. Je hebt genoten tot het laatste moment. Maar nu was het dan toch echt op. Je was onze 1e Cane Corso. Door jou zijn we helemaal verknocht geraakt aan de Cane Corso. Je was als pup al een superfijne hond en uitgegroeid tot een prachtbeest. Ruim de helft van jouw leven heb je bij onze overburen gewoond, omdat het in de roedel niet meer ging. Dat was een moeilijke keuze, maar wat was je gelukkig daar en wat heb je een heerlijk leven gehad. Als een god in Frankrijk. We zullen familie Hendriks dan ook altijd dankbaar blijven. We zijn Zhino altijd blijven missen, maar konden hem gelukkig altijd bezoeken en dat was fijn. Hij is nu weer herenigd met zijn maatjes Dusty en Enza. En dat is een fijn idee, dat ze nu weer samen zijn. Lieve Zhino, rust zacht dikke knuffel van ons allen voor altijd in ons ❤️

 

 

30-07-2020

Eindelijk weer eens wat leuks te melden Maddox vond het zo jammer dat er dit jaar geen pups kwamen en is loops geworden. Gino wilde hier graag bij helpen en ze hebben het vanmorgen heel gezellig gehad Dus in september hopelijk dan toch puppies er komt uiteraard nog een passende banner, maar door alle toestanden nog niet aan toegekomen. We hebben voor de geïnteresseerden nog een aantal plekjes vrij op de wachtlijst, hiervoor kun je contact met ons opnemen via 06-53745677 of canedicasa@hotmail.com

 

28-06-2020

Slecht nieuws vandaag. Helaas deze zomer geen pups . Gypsy blijkt leeg te zijn. We hadden er met zijn allen zo op gehoopt en naar uit gekeken. Wij maar ook alle toekomstige puppy eigenaren. Zo balen dat we vandaag iedereen het slechte nieuws hebben moeten vertellen. Maar dit hoort er nou eenmaal ook bij, bij het fokken. Je kunt het allemaal wel willen, overal op testen. Alles was goed. Goede loopsheid, progesteron op de juiste hoogte, zaad van de reu prima in orde. Maar Gypsy en de natuur hadden een ander plan. Hoe jammer ook, maar eerlijk is eerlijk dit is echt ontzettend balen maar liever dit dan dat ze nu misschien 2 pups gezien hadden op de echo, die dan na een volledige dracht dood geboren worden. Dat lijkt me helemaal hartverscheurend voor de moederhond. Misschien vond Gypsy het wel mooi geweest allemaal. Wij hebben daarom ook besloten om met Gypsy verder geen nestje meer te fokken. Ze mag na haar 2 vorige nestjes fijn hier thuis bij haar eigen familie met pensioen. Dochter Maddox zal het stokje van haar overnemen. Lieve toekomstige puppy ouders, bedankt voor jullie begrip en vertrouwen en we voelen ons vereerd dat jullie willen wachten op het volgende nestje .

 

 

16-11-2019

Ze is zo dol op haar kind ❤️

10-11-2019

Hele dag met de baasjes en tante Vojka mee op stap geweest naar de KCM in Kerkwijk. Tante Vojka deed het heel goed en werd 3e in de openklasse. Ik mag dat ook eens gaan proberen als ik later groot ben
Ben nu best wel moe. Heb mam en oma gemist. Maar nu weer heerlijk thuis, was een vermoeiende dag. Truste ❤️

 

28-10-2019

gezellig

27-10-2019

Aan het genieten van de laatste 3 ❤️❤️❤️

23-10-2019

Hoopje pupsels

 

En ik met ons nieuwe meisje Mellow ❤️❤️❤️

 

Wij ook nog even, maar is altijd chaos

 

19-10-2019

Gisteren middag hebben Mark en Patricia ons geholpen met een geïmproviseerde foto shoot. We hadden bij sommige pups echt heeeeel veel geduld nodig, maar dat maakte andere pups gelukkig weer goed we zijn heel blij met het resultaat van onze amateuristische shoot Mark en Patricia nogmaals bedankt voor jullie hulp en geduld we hebben weer iets moois voor aan de muur, want dat hadden we nog niet


          

 

15-10-2019

Gisteren is Hans Schnock, (Kynologisch Gedragstherapeut
Honden Adviescentrum Roermond) bij ons geweest voor het afnemen van de karaktertest bij de pups. Heel trots zijn we op het totale nest met zo’n mooi commentaar :

Algemene Indruk van het nest
Een heel evenredig nestje met vrije, zelfverzekerde en onderzoekende pups. Uitstekend gesocialiseerd op mensen en omgevingsfactoren. Alle pups zijn uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen en ook prima plaatsbaar bij mensen met minder ervaring.

Tenslotte.
Wederom een super gesocialiseerd nestje met hele fijne karakters. De pups gaan met een uitstekende basis naar hun nieuwe eigenaren. Complimenten hiervoor.

 

14-10-2019

Puppy love ❤️❤️❤️❤️

13-10-2019

Vandaag hadden we onze puppyborrel, een beetje in gedeeltes anders was het te druk en we wisten niet wat het weer zou gaan doen. Maar wat hebben we geboft, heerlijk weer, blije pups en natuurlijk blije mensen . Genieten dus! Pups zijn helemaal knock-out en liggen voor pampus . Wij ook ha, ha. de katten en de schapen kwamen ook nog even gezellig buurten, maar Jut en Jul kwamen toch even vragen na 2 uur ofdat het iets rustiger kon in hun wei…..

12-10-2019

Goedemorgen, wij zijn weer klaar voor een mooie dag❤️

08-10-2019

Vanaf de eerste week waren we al voor jou gevallen. Je liet ons niet meer los. En nu kunnen we eindelijk vertellen dat jij bij ons mag blijven ❤️ Cane Di Casa Destiny, heeft als roepnaam Mellow gekregen en gaat onze kennel versterken

 

04-10-2019

29-09-2019

Pups Maddox x Bartje vandaag 4 weken

28-09-2019

Boefjes ❤️

26-09-2019

Gaat goed met de pups. Alles groeit als kool. Pap eten gaat ook al een stuk beschaafder Maddox heeft het zwaar, maar klaagt niet en geniet met volle teugen van haar pupsels ❤️

22-09-2019

Toetje bij mama voor het slapie

21-09-2019

Goedemorgen

19-09-2019

Jaaaaaa het is feest vandaag mag Vin 8 kaarsjes uitblazen op zijn verjaardagstaart proficiat lieve beer. En ook alle broers en zussen van harte gefeliciteerd ❤️

18-09-2019

Nieuwe bandjes voor de boefjes

 

Oma Gypsy 

Smelt

17-09-2019

Nou, ik geloof dat de rust bijna voorbij is in huisje Cane Di Casa de pups hebben ontdekt dat ze kunnen blaffen en grommen en dat ze met elkaar kunnen spelen en rollebollen, maar ook hele vergaderingen kunnen voeren met zijn allen. Reuze gezellig, vooral die nachtbrakers, die menen dat ze dan nog ff terug moeten komen op dat ene punt van die middag. Maddox vind het ook maar raar, die herrie in de werpkist. Maar gelukkig weet ze hoe ze het spul weer kan kalmeren. Met haar Happy hour. De bandjes zijn ook zwaar aan vervanging toe, wordt aan gewerkt. Hier weer wat spammmmm……

 

 

Zondagochtend 2 weekjes oud #canedicasa

 

14-09-2019

Vandaag is de eerste helft van alle a.s. puppy ouders voor het eerst op bezoek geweest de andere helft komt morgen, altijd een genot om iedereen zo te zien genieten van al die kleine frummels. Bailey vrijhoef bedankt voor de nieuwe foto’s

 

10-09-2019

Puppyspam

 

08-09-2019

Vandaag zijn de pups 1 week oud. Ze doen het erg goed en Maddox is een supermama. Zo veel pups en nog niets bij hoeven te voeren en wat is ze lief ❤️ (nog 1 teefje beschikbaar)

06-09-2019

Wat een genot ❤️

 

❤️in love❤️

03-09-2019

Maddox en de pups doen het super ❤️

 

De namen met de geboorte gewichten en tijden:

1 Cane Di Casa Djenna (teef) roze bandje 450 gr. geb. 31-08-2019 21.00 uur kleur zwart
2 Cane Di Casa Darko (reu) blauw bandje 460gr.geb.31-08-2019 21.05 uur kleur grijs
3 Cane Di Casa Djuna (teef) paars bandje 470gr. geb.31-08-2019 22.05 uur kleur donker gestroomd
4 Cane Di Casa Destiny (teef) zwart bandje 490gr.geb.31-08-2019 22.50uur kleur grijs
5 Cane Di Casa Denzel (reu) legergroen bandje 480gr.geb.31-08-2019 23.50 uur kleur grijs
6 Cane Di Casa Dalton (reu) turquoise bandje 510gr.geb.01-09-2019 01.15 uur kleur donker gestroomd
7 Cane Di Casa Desire (teef) felgroen bandje 450gr. geb.01-09-2019 03.10 uur kleur zwart
8 Cane Di Casa Dazzle (reu) bruin bandje 480gr.geb.01-09-2019 04.10 uur kleur grijs
9 Cane Di Casa Denvi (teef) oranje bandje 400gr.geb.01-09-2019 05.05 uur grijs
10 Cane Di Casa Damaris (teef) rood banje 430gr.geb.01-09-2019 06.50 uur grijs
11 Cane Di Casa Davi (reu) camouflage bandje 460gr.geb.01-09-2019 08.35 uur zwart
12 Cane Di Casa Djin (teef) geen bandje 430gr.geb.01-09-2019 ± 23.30 uur zwart

 

02-09-2019

Dierenarts geweest voor de nestcontrole. Alle pups zien er gezond en goed uit en hebben geen afwijkingen.Alles gewogen en alles is al wat aangekomen. Dus de melk doet zijn werk. Maddox vond het niet leuk, ze hield ons nauwlettend in de gaten en pakte zelfs 1 pup weer van de weegschaal en stopte ze allemaal onder haar buik. Lekker ding

 

02-09-2019

Ik werd vannacht wakker en vond tot mijn grote schrik 1 pupje dood tussen de andere. Ik schrok, want ik heb niks gemerkt en ik slaap er pal naast. Hoe kan dit? Is Maddox er misschien op gaan liggen? Welke pup is dit, ik zie geen bandje, is het bandje soms afgegleden en ligt het in de werpkist? Heeft Maddox het opgegeten? Ik zie het nergens. Ik ga de pups tellen. 12345…. 13? Nee nog eens tellen 12345678910111213? Hoe dan, het waren er toch 11? Er ligt er nog 1 zonder bandje, huh. Pupje is net droog lijkt het. Maddox heeft dus na alles, na gisteren nog 2 pups gekregen (12 uur later), in totaal had ze er dus 14! Waarvan nu de 2e doodgeboren en er dus nog 12 overblijven7 teefjes en 5 reutjes. Ik dacht echt dat ik nog half sliep….maar tis echt waar nu dus 12 pups, deze laatste 2 zijn ook teefjes.

 

01-09-2019

Helemaal gebroken, maar ontzettend voldaan. Rete trots op die stoere Maddox. Wat heeft ze het super goed gedaan en wat zal ze het goed gaan doen. Topwijf 11 pups gezond en wel ❤️ helaas 1 die het niet gehaald heeft. Die krijgt een mooi plekje bij Enza en Dusty. Bereid jullie maar voor op puppyspam en nu genieten

Nog 2 teefjes beschikbaar

 

31-08-2019

Laatste loodjes

29-08-2019

Dag 60 na 1e dekking

25-08-2019

Vandaag zijn de pups van Gypsy en Superman (E-nest) 1 jaar geworden wij wensen jullie allemaal een hele fijne verjaardag. We weten dat jullie normaal al allemaal super verwend zijn, maar vandaag mogen jullie nog meer in de watten gelegd worden proficiat allemaal

25-08-2019

Vanmorgen op bezoek geweest bij Freddy (zoon van Vin en Gypsy) nog steeds een mooie en leuke vent ❤️

24-08-2019

Gypsy ❤️

17-08-2019

Nog een dikke week te gaan. Maddox voelt zich goed, is blij , krijgt 1e range verzorging van mama Gypsy. Nog even geduld voor al het moois dat komen gaat❤️

17-08-2019

Vandaag 2 weken voor de bevalling nog een laatste echo mee mogen maken. De skeletten en schedeltjes zijn inmiddels ontwikkeld en we hebben hartjes zien kloppen. Om ze te tellen is niet te doen, ze liggen over elkaar en door elkaar, Maddox staat te wiebelen, dus dat wordt een verrassing over 2 weken. Met Maddox gaat het heel goed. Ze is natuurlijk nu wat rustiger en slaapt ook veel tussendoor, wat prima is want ze zal haar energie straks nog hard nodig hebben.

15-08-2019

Even (onhandig op de trap) poseren met mijn zwangere buikje ❤️

11-08-2019

De hondjes zijn vandaag verwend met eigen gebakken koekjes van a.s. puppy ouders Richard van
der velden en Anne van den Berg. De koekjes vielen heeeeel erg in de smaak. Was gezellig en de flappen waren ook heerlijk

09-08-2019

Heerlijk zwanger zijn, alles een paar versnellingen lager. Lekker chillen op mijn favoriete plekje ❤️

03-08-2019

Altijd feest , als ze met krantjes langs zijn geweest

03-08-2019

Hallo allemaal, alles gaat super goed met Maddox Ze begint een minibuikje te ontwikkelen. Vandaag mochten we proefkonijn zijn voor het nieuwe echo apparaat van Tommy en Sasha, dit zijn de baasjes van Bartje (Forza del Cavallo Nero). De echo was super duidelijk en er waren veel vruchtjes te zien. Over een paar weken herhalen wij dit nog eens. Dit gebeurt normaal niet zo vaak tijdens de dracht, wij hebben geluk dat de baasjes van Bartje hiermee werken. Kei leuk om de miniatuurtjes al te kunnen aanschouwen

01-08-2019

Lieve Maddox,

En dan zijn we ineens drie jaar verder en lijkt het dan toch of je volwassen begint te worden. Niet verwacht dat, dat nog zou gaan gebeuren want wat was je een klein ondeugend meisje. Overal schijt aan, vooral samen met mama. Dan kon en kan je de hele wereld aan. Middel poot tenen heb je links en rechts en die zijn vaak omhoog gestoken. En bananen passen perfect in die oren. Zoek je op Google, ondeugend dan komt jouw naam in beeld maar wat hebben we altijd moeten lachen om jouw streken. En wat heb je ook een heerlijke knuffelkant. Je bent werkelijk om op te vreten nu wordt je zelf mama en dat lijk je heel serieus te nemen. Je bent nu zo zacht en lief. Je zal vast een supermama worden. Vandaag vieren we jouw 3e verjaardag en natuurlijk ook van al je broertjes en zusjes. Van harte lieve Maddox we hopen nog eeuwig van jou, je boeven streken en je kusjes te mogen genieten❤️

Veel liefs van ons allemaal

 

25-07-2019

Yes, Maddox is zwanger er komen weer mooie tijden aan.

 

17-07-2019

Volgens mij is het weer kroeltijd

11-07-2019

Een mooie zonnige zondagochtend, we zijn zoals meestal op tijd op en vinden het soms fijn om even met 1 van de honden een rondje over de Outlet in Roermond te lopen. Tegen de tijd dat ons rondje erop zit, wordt het meestal snel drukker. Deze keer besloten we om Gypsy mee te nemen. Ze had er zin in. Achter in de auto met het baasje en het vrouwtje mee, kei gezellig . Eenmaal aangekomen leek Gyps wat zenuwachtig. Waarom, geen idee? Misschien de opwinding om wat moois te scoren in de Outlet . Het was nog lekker rustig, maar je kon wel merken dat het al wat drukker was dan normaal, waarschijnlijk omdat het mooi weer was. We hadden al een aantal winkels bezocht en waren al een eindje op weg. Gypsy leek nog steeds niet relaxed en wij hadden nog steeds geen idee waarom? Totdat ze ineens vol op de rem ging en ons aankeek met een blik die sorry wilde zeggen. Oh nee! Shit ja hoor. Dat was het probleem, ze moest poepen ! Madam draaide een megadrolneer, midden in de Outlet. Toen we dachten dat ze klaar was, kwam er nog een drol en nog 1. Het leek wel of er een olifant had zitten schijten, zoveel! Inmiddels was Gypsy een ware attractie geworden. Naarstig gingen we op zoek naar poepzakjes, maar helaas niets bij waar deze gigantische berg stront in zou passen zonder dat je vingers bruin zouden worden. Jan ging bij wat winkels vragen om zakjes zodat we deze olifanthopen op konden ruimen. Ondertussen waren Gyps en ik een bezienswaardigheid geworden voor alle shoppende, Duitsers en Chinezen. Jeetje zeg, wat kunnen mensen toch schaamteloos gaan zitten staren , totdat je ze allemaal aankijkt en vraagt of ze nog nooit een hond hebben zien schijten ha ha

#shithappens

08-07-2019

Nog heel even afwachten en dan weten we of de dekkingen geslaagd zijn. Maddox lijkt het al te weten, al een paar x slecht gegeten, terwijl dat normaal echt geen probleem is en ze is erg hangerig. Als je vraagt of er puppies in haar buik zitten, wordt ze helemaal blij
Nog even geduld, work in progress

07-07-2019

Vandaag een hele leuke dag gehad bij de Belgian Cane Corso Days in Genk. De lady’s bleven vandaag thuis omdat ze nog loops zijn. En Vin en Vojka mochten weer eens mee. Nou dat vonden ze echt kei leuk. Helemaal blij gingen ze vanmorgen mee, want ze wisten al wat we gingen doen, toen de spulletjes gisteravond te voorschijn kwamen, deze 2 wilden graag weer eens showen. Omdat Vin zijn balletjes er niet meer onder zitten, mocht hij in de Special klasse. Voelt een beetje vreemd, maar ach ook wel weer leuk. Hij deed het zo goed, weer als vroeger. Hij werd 1e van 6 reuen en later won hij van de beste teef. Hij was de favoriet van de keurmeester, met name zijn hoofd en hij vond het zonde dat hij gecastreerd was. Maar helaas hadden wij toen geen andere keus ivm een blijvende prostaatontsteking. Vojka deed het ook zo goed en wat een genot om naar te kijken. Helemaal zelfverzekerd stonden Jan en Vojka in de ring. Het staartje van Vojka heeft niet stilgestaan, zo blij was ze. Het was best een overleg in de ring, over de plaatsing van alle dames die meededen. Maar uiteindelijk werd onze dame op nummer 2 geplaatst van de 7 teven. Super resultaat waar we ook erg trots op zijn.

02-07-2019

De 1e dekking is achter de rug. Het was natuurlijk heel spannend voor Maddox, was voor haar de 1e keer. Maar gelukkig was Bartje zelfverzekerd en was de 1e dekking zo voor elkaar. Weer op weg naar een mooie tijd!

30-06-2019

Maddox samen met mama Gypsy. Nog altijd 2 poten op 1 buik. Altijd samen, dikke maatjes. Binnenkort word Maddox zelf mama en Gypsy dus oma. Benieuwd of ze samen de pups gaan opvoeden.

Toch maar weer een badje gekocht voor de kinders, Vin en Vojka waren dol enthousiast en konden niet wachten tot het vol was. Maddox en Gypsy hadden er geen trek in, die zijn loops, dwars en doen lekker hun eigen ding vandaag

02-06-2019

Jaaaaa tis feest vandaag Gypsy heeft vanmorgen 5 kaarsjes uitgeblazen op haar verjaardagstaart. Lieve Gibbels we hopen dat we er nog heel veel meer kaarsjes bij kunnen zetten de komende jaren van harte gefeliciteerd van ons allemaal. Ook alle broertjes, zusjes mama Nora en papa Brio van harte gefeliciteerd

 

01-06-2019

Vandaag een heerlijke, zonnige en gezellige raduno gehad van de CCCN in Kerkwijk. Met een mooie 2e plaats voor Maddox met een uitmuntend, wat was ze braaf en voorbeeldig vandaag. Alle andere Cane Di casa hondjes hebben zich ook weer van hun beste kant laten zien. Fijn en super gezellig dat jullie er weer allemaal bij waren.

04-05-2019

4 mei en dan de kachel maar weer aan, want We hebben het koud

28-04-2019

Vandaag naar de Belgian Cane Corso club show geweest in Landen. Weer super trots op alle pups die vandaag Cane Di Casa vertegenwoordigd hebben. Virginie De Cocker met Cane Di Casa Eloy (Chesco) 1e plaats Puppyklasse reuen. Jolanda Vereijken met Cane Di Casa Esprit (Liva) 1e plaats Puppy klasse teven en beste Puppy. Artur Frydrychowicz met Cane Di Casa Ezra (Bella) 2e plaats Puppy klasse teven. In de fokkersklasse werden we 2e en Maddox werd ook 2e in de open klasse teven. Iedereen heeft zich voorbeeldig gedragen vandaag, super trots zijn wij als fokker op al deze kanjers. Iedereen bedankt voor de fijne, leuke en gezellige dag en tot snel!

20-04-2019

Super trots op Cane Di Casa Esprit (Liva) vandaag in Goes:

19-04-2019

Maddy Maddox ons brutaaltje ♥️♥️♥️♥️♥️

30-03-2019

Vandaag een leuke en leerzame dag gehad. Perfect verzorgd door de CCCN

17-03-2019

Vandaag naar de jonge honden en veteranendag van de CCCN geweest. Dit keer geen hond van thuis meegenomen vanmorgen, dat voelde heel naakt. Steeds het idee dat we wat vergeten waren. Maar de drie dametjes van ons laatste nestje deden vandaag mee. Ik ging in de ring met Totti, Mario met Liva en Arhur met Bella. Het was voor mij een hele klus om Totti een beetje in het gareel te houden. Ze was helemaal hieperdepieper en natuurlijk niet gewend aan het showgebeuren ha ha. Ik had het eigenlijk halverwege al een beetje opgegeven, maar madam werd toch gewoon 2e, nou wie had dat gedacht? Liva werd 3e en Bella 5e. Dus kei tevreden met deze plaatsing. We deden met het trio ook mee in de fokkersklasse, was voor ons de 1e keer. We werden 1e, niet verwacht maar wel erg leuk natuurlijk! Iedereen bedankt voor deze leuke en gezellige dag. Meer foto’s volgen nog…..

De dames hebben het koud.

 

Voor meer verhalen en foto’s, zie tabje archief