Archief 2019

04-03-2019

Vandaag prachtige foto’s van Liva ontvangen.

 

24-02-2019

Vandaag een paar leuke foto’s ontvangen van Elvin. Wat een heerlijk ventje is het toch ❤ bedankt voor deze leuke foto’s Simon en Leontine van Oort.

23-02-2019

Maddox ♥

Gypsy ♥

 

17-02-2019

Vandaag weer enorm verwend door mijn schatje met een nieuwe lens voor mijn camera. Dus alle zondag plannen van tafel en natuurlijk meteen erop uit om de lens uit te proberen….. dat vonden de honden geen probleem.

16-02-2019

Vandaag hele mooie foto’s ontvangen van Ethan. De bink van ons laatste nestje. Wat een heerlijke vent en wat worden ze toch snel groot ♥

28-01-2019

Zo moeder, zo dochter

26-01-2019

Dusty 20-06-2006 / 26-01-2019
Vanavond heeft plotseling onze lieve, goeie, oude Dusty ons verlaten. Het ging de laatste tijd allemaal niet meer zo soepeltjes. Hij was oud, zijn bespiering in zijn achterhand was niets meer. De dierenarts heeft hem hiervoor de laatste weken behandeld met spierversterkers. Hij kreeg ook dagelijks pijnstillers. Hij was nog zo blij en spelen met zijn tennisbal, vond hij nog steeds geweldig leuk. Een blij ei, dat is hij altijd geweest. Maar vanavond ging het plotseling mis, Dusty heeft een maagkanteling gekregen en in overleg met de dierenarts hebben we besloten dat we hem moesten laten gaan. Wat een kutmanier om zo afscheid te moeten nemen. Dat je zo ellendig aan je eind moest komen, wat hadden wij dit graag anders voor je gewild. Het besef komt nu pas, nu ik dit plaats en je foto’s opzoek. Jeetje lieve Dusty wat hebben we enorm veel met je meegemaakt. Je was het er altijd, voor iedereen. Alle honden die na jou nog erbij kwamen, iedereen was welkom. Je was zo lief, een echte opa voor de hele roedel. Het verlies van Enza vorig jaar heeft er bij jou behoorlijk ingehakt, het heeft bij jou een enorme leegte achtergelaten. Gelukkig zijn jullie nu weer samen, dat geeft ons troost. Lieve Dusty bedankt dat we jou in ons leven mochten hebben. We hopen dat je nu je rust vind, samen met Enza. Je zit voor altijd diep in onze harten. Rust zacht lieve Dusty ♥ dikke knuffel van ons allen.